Verloskundig Centrum Breda

Apps voor zwangeren en moeders

Handig, apps die speciaal bedoeld zijn voor zwangere vrouwen of enige relatie hebben met zwanger worden, zwanger zijn en ouder zijn.

Kinderwens AppKinderwens

Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor mensen met een kinderwens. De app is gekoppeld met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in jouw gemeente.

Android


Hoe zwanger worden AppHow to get Pregnant

The best informative app on How to get Pregnant. This app contains detailed description on how to conceive, symptoms of pregnancy, home checkup, exercise and diet to be followed during pregnancy.

Android


Mama AppsMama Apps

Met Mama Apps kunnen mama’s (to be) 24/7 gegevens bijhouden en informatie raadplegen rondom zwanger worden (ovulatie / cyclus), zwangerschap, kraamtijd, baby’s en kinderen.

iOs  |  Android


Gezond ZwangerenGezond Zwangeren

Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor zwangere vrouwen (stellen). De app is gekoppeld met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in jouw gemeente

Android


cdcfasd appCDC FASD

This application provides the latest information related to the use of alcohol during pregnancy and fetal alcohol spectrum disorders (FASDs).

iOs  |  Android


Thuisarts.nl AppThuisarts.nl

De Thuisarts.nl app is dé app voor betrouwbare informatie over uw ziekte en gezondheid. Daarnaast ondersteunt deze app u voor, tijdens en na uw huisartsenbezoek.

iOs  |  Android


Bekken Bodem Oefeningen AppBekkenBodem

Omdat de bekkenbodem een grote spier is die men zelf kan oefenen is deze app een goede hulp. Op de app is ook aanvullende informatie over de bekkenbodem te vinden.

iOs  |  Android


Baby Schop Tracker AppBaby Schop Tracker

De schopjes van uw baby zijn een belangrijk signaal hoe actief uw baby is en helpt bij de ontwikkeling van de emotionele band. Met deze app houdt u eenvoudig de activiteit bij.

Android


Zwangerschap voor Mannen AppZwangerschap voor Mannen

Deze app helpt de man om 40 weken zwangerschap te overleven, met handige weetjes en tips en om samen mee te voelen hoe het is om te leven met een zwangere vrouw.

Android


Werk en Zwangerschap AppWerk en Zwangerschap

Je hebt een (parttime) baan en verwacht een kindje. Je bent helemaal in de wolken, maar vraagt je wel af wat je rechten en plichten zijn als je zwanger bent en werkt. Deze app van FNV helpt je.

iOs  |  Android


Gezond GroeienGezond Groeien

Met deze app van het Voedingscentrum heb je altijd en overal antwoord op je vragen over gezonde voeding tijdens je zwangerschap en voor je kind.

iOs  |  Android


Eetmeter AppMijn Eetmeter

Ben je benieuwd of je dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? Met de app Mijn Eetmeter heb je je persoonlijke eetdagboek op zak.

iOs  |  Android


Slim Koken AppSlim Koken

Met de Slim Koken-app van het Voedingscentrum geniet je van lekker eten én bespaar je geld. Hoe dat werkt? Met deze app kook je precies op maat. Je krijgt bovendien slimme koop- en bewaartips.

iOs  |  Android


Groei AppGroeiapp

De GroeiApp van de GGD GroeiGids helpt je om alle bijzondere, leuke en belangrijke stappen in de ontwikkeling van je kind bij te houden en te bewaren.

iOs  |  Android


iGrow AppiGrow

Ben jij ook nieuwsgierig naar de groei van je kind? Met deze app kun je eenvoudig zien hoe je kind groeit, hoe lang je kind wordt en of je kind overgewicht heeft.

iOs  |  Android


Gezonde Baby AppGezonde Baby

Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor ouders/opvoeders met een baby. De app is gekoppeld met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in jouw gemeente.

Android


Samen Voeden Baby AppSamen Voeden

Met behulp van deze app krijg je inzicht in hoe vaak en hoe lang je baby drinkt, maar ook in hoeveel hij groeit, plast en poept. Zo krijg je zicht op het ritme en hoe het met het voeden gaat.

iOs  |  Android


Veilig Groot Worden AppVeilig Groot Worden

Kinderen zoeken grenzen op en zien geen gevaar. Veel ouders willen daarom zorgen dat hun kind kan opgroeien in een veilige omgeving. Maar, waar moet je op letten en vooral, wat kun je doen?

iOs  |  Android


EHBO - Rode Kruis AppEHBO – Rode Kruis

Zorg dat je weet wat je moet doen bij een ongeval! Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing. Met deze app heb je alle EHBO instructies altijd op zak.

iOs  |  Android


BETER AppBETER

De BETERapp is er voor iedereen die actief wil werken aan een BETER leven. Met de app kun je  jouw stemming bijhouden, een doel en activiteiten instellen en bijhouden hoe goed je deze behaalt.

iOs  |  Android

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

E-CONSULT