De praktijk

Waarom kiest u voor Verloskundig Centrum Breda als uw verloskundigen?

Onze maatschapsvisie:

Onze werkwijze is een geheel, maar elke zwangerschap is uniek! 

Betrokken zorg

  • Er is continuïteit van zorg; we hebben een team van professionele en emphatische verloskundigen. Er is 24/7 een verloskundige die dienst heeft. Zij staat klaar voor alle bevallingen en spoedeisende zaken. Wij hebben diensten van 12 uur. In de verloskundige zorg is het heel normaal dat men diensten van 24 uur draait. Wij kiezen er bewust voor om dit niet te doen. Omdat we hierdoor altijd fris en alert blijven!
  • Ons team werkt nauw samen. Er is dagelijks intercollegiaal overleg. Één keer per maand komt het team bij elkaar voor intercollegiaal overleg. Zo blijven we allemaal op de hoogte van uw zwangerschap en eventuele bijzonderheden.

Deskundigheid, kennis en ervaring

  • Doordat in onze verloskundigenpraktijk veel bevallingen worden begeleid, behouden wij onze kundigheid en blijven wij vaardig in het begeleiden van uw zwangerschap, bevalling en kraambed.
  • Door een unieke samenwerking, binnen geboortezorg Annature, tussen ons als verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen van Amphia, kraamzorgorganisaties en echocentrum Focus zijn wij één van de koplopers van Nederland.

 

Bereikbaarheid en afspraken

  • U heeft ruime mogelijkheden voor het maken van afspraken, zelfs in de avonden en op zaterdagen. Deze afspraken kunnen plaatsvinden op drie verschillende locaties in Breda, Dorst en de Haagse Beemden.
  • Elke werkdag is er direct contact mogelijk met de assistente tussen 09.00 uur en 16.30 uur. Zij kan u helpen uw vraag te beantwoorden of direct contact zoeken met de verloskundige.
E-CONSULT