Spreekuren Verloskundig Centrum Breda

Spreekuren

Bij Verloskundig Centrum Breda kunt u op verschillende dagen en tijden uw afspraken inplannen, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Maar bij ons kunt u ook zelfs in de avonduren en in het weekend terecht.

Inloopspreekuur

Hartjesspreekuur? Bij ons bent u altijd welkom! Als u even naar de praktijkassistente belt, dan kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat u in het begin van uw zwangerschap het hartje wat vaker wilt horen, of een keer naar de baby wilt  kijken door middel van een echo.

Voelt u zich vooral niet bezwaard, wij vinden het geen enkel probleem hier tijd voor vrij te maken en u op de praktijk even te zien!

Afspraken voor alle spreekuren kunt u met onze assistente maken via telefoonnummer 076 565 71 77: elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Afspraken
Wij verzoeken u zoveel mogelijk op tijd te komen, omdat alle controles op afspraak zijn. Tot 27 weken zwangerschap komt u om de vier weken op controle, tot 33 weken om de drie weken, tot 36 weken om de twee weken en daarna elke week. We beantwoorden uw vragen, meten uw bloeddruk, controleren de groei van de baby en luisteren naar het hartje.

Locaties

Breda
Verloskundig Centrum
Graaf Hendrik III laan 63
Elke werkdag, zaterdagochtend en op spreekuuravonden

Medisch Centrum Kroeten | Haagse Beemden
Helmkruid 4b, eerste verdieping
Vrijdagochtend

Fysioteam Breda | Heusdenhout
Heusdenhoutsestraat 18
Donderdagochtend

Bavel
Medisch Centrum Tolakker
Tolakker 3c (begane grond | consultatiebureau)
Dinsdagochtend

Dorst
Gezondheidscentrum
Dorstzorg
Pastinaak 2

Menu
E-CONSULT