Spreekuren

Bij Verloskundig Centrum Breda kan je op verschillende dagen en tijden je afspraken inplannen, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Maar ook in de avond en in het weekend.

Inloopspreekuur

Hartjesspreekuur? Bij ons bent je altijd welkom! Als je even naar de praktijkassistente belt, dan kunt je dezelfde dag nog bij ons terecht. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je, zeker in het begin van uw zwangerschap, het hartje wat vaker wilt horen, of een keer naar de baby wilt  kijken door middel van een echo.

Voel je vooral niet bezwaard, wij vinden het geen enkel probleem hier tijd voor vrij te maken en jou op de praktijk even te zien!

Afspraken voor alle spreekuren kan je met onze assistente maken via telefoonnummer 076 565 71 77: elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Avondspreekuur

Op bepaalde dagen is er spreekuur in de avonduren tussen 17.30 – 21.00 uur. Bij de praktijkassistente kan je de exacte data voor de avondspreekuren opvragen en eventueel een afspraak inplannen op één van de avonden.

Locatie:

  • praktijk aan de Graaf Hendrik III laan 63 in Breda
  • Gezondheidscentrum Dorstzorg, Rijksweg 118 in Dorst

Zaterdagspreekuur

Als jij en jouw partner op doordeweekse dagen werken, dan kan het fijn zijn om jouw afspraak in het weekend te plannen.

Bij Verloskundig Centrum kan je op zaterdagochtend terecht voor het spreekuur voor zwangeren. Bij de assistente kan je een afspraak maken.

Locatie:

  • de praktijk aan de Graaf Hendrik III laan 63 Breda

Afspraken
Wij verzoeken je om zoveel mogelijk op tijd te komen, omdat alle controles op afspraak zijn. De vervolgcontroles na intake zijn normaliter bij 14-18-23-27-30-33-35-37-39-40 weken. We beantwoorden je vragen, meten de bloeddruk, controleren de groei van de baby en luisteren naar het hartje.

Locaties

Breda
Verloskundig Centrum
Graaf Hendrik III laan 63

Elke werkdag, zaterdagochtend en op spreekuuravonden

Medisch Centrum Westerhage
Muizenberglaan 13

Donderdag 

Dorst
Gezondheidscentrum
Dorstzorg
Rijksweg 118

Avondspreekuur

E-CONSULT